Reviews

Home  Reviews

5/5

Zorgkaart Nederland

___

 

Op Zorgkaart Nederland staat DermEsthé Huid & Laser Kliniek op nummer 3 best beoordeelde huidtherapiepraktijk van Nederland. Wij worden door cliënten goed beoordeeld met een gemiddelde score van 9.7. Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke en betrouwbare website van Patiëntenfederatie Nederland en is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier leest u ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan. U kunt ook zelf uw ervaringen delen via onderstaande knop. Wij zijn trots dat 100% van onze cliënten, zowel de praktijk als zorgverlener aanbeveelt! 

5/5

Google reviews

___

 

Trudy is zeer kundig en geeft eerlijk advies. De behandeling met lasertherapie is redelijk pijnloos en geeft het gewenste resultaat. Kortom: ik kan het van harte aanbevelen!
Judi de Jong
2021-10-25
De behandelingen bij DermEsthé zijn erg fijn. Tijdens de behandeling en het behandeltraject krijg je genoeg informatie en wordt er aandacht besteed aan hoe jij de behandelingen ervaart. Er wordt professioneel met je omgegaan, maar daarnaast is de sfeer ook erg prettig. Verder heb ik het laseren niet als extreem pijnlijk ervaren, mede omdat er tijdens de behandeling genoeg rekening wordt gehouden met jouw pijngrens. Kortom, ik heb een hele fijne en prettige ervaring gehad met het laseren bij DermEsthé.
pien scheer
2021-02-20
Heel vriendelijke service, vrij pijnloos en geweldige resultaat! Ik ben er ontzettend blij mee.
Mag D
2020-10-25
Goede service en kwaliteit van de behandeling. Ook erg vriendelijk en eerlijk. Zeker aan te raden!
laila hussein
2020-08-04
Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het resultaat. Alles werd goed uitgelegd en mijn vragen werden beantwoord. Tussendoor ben ik vaker gecontroleerd of alles nog oké was. Alles bij alles was het erg naar wens!
Lisa Hoogeveen
2020-06-15
Trudy is professioneel, respectvol, klantvriendelijk. veel meer succes toegewenst
K H
2020-04-21
Zeer goed resultaat van gezichtsbehandelingen en producten! En daarbij professionele en vriendelijke service.
Roos de Hart
2020-04-01
Julia van Montfort
2019-12-14
Luciënne
2019-09-18
Trudy is professioneel, duidelijk en zorgzaam. Ze werkt met goede kwaliteit apparatuur, na 1 behandeling meteen resultaat. Super blij mee! Waar voor je geld.
Sariah Engels
2019-08-07

Wat onze klanten zeggen

___

 

5/5

”Trudy is zo ontzettend goed in haar werk, ze zorgt voor een kalme en zorgende sfeer. De ruimte is super mooi en schoon en Trudy zelf zorgt er voor dat je echt op je gemak bent! Ze vraagt naar hoe je ervaring was van vorige sessies, zodat ze hier ook weer op kan inspelen op de volgende sessie. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over DermEsthé! Het resultaat is fantastisch!”

– 4 oktober 2022 –

5/5

”Trudy heeft voorafgaand aan de behandeling(en), duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Trudy werkt secuur, de praktijk is netjes en schoon. Vraagt tijdens de behandeling hoe je het ervaart en geeft tips voor de verdere verloop van de behandeling. Raad haar zeer zeker aan. Heb meerdere behandelingen gedaan en ben zeer tevreden met het resultaat.”

– 30 september 2022 –

5/5

”Het gebruik van de gezichtsproducten is erg prettig en fijn. Ook zijn ze op de juiste manier verpakt, waardoor de werking van de ingrediënten optimaal is en blijft. Echt waar voor je geld! Er wordt goed advies gegeven en meegedacht door Trudy. Helemaal tevreden.”

– 18 augustus 2022 –

5/5

”Zeer goede therapeut waarbij de behandelingen goed afgestemd worden op mijn huid met als resultaat zichtbaar verbetering. Toegankelijk, vriendelijk en professioneel.”

– 18 augustus 2022 –

5/5

”Trudy is deskundig, legt alles zorgvuldig uit en neemt alle tijd voor je. Ook zorgt ze ervoor dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Ik verwacht dan ook dat ik zeer tevreden zal zijn met het eind resultaat en raad Trudy dan ook zeker aan.”

– 15 augustus 2022 –

5/5

”Trudy heeft mij goed geholpen om van mijn acné af te komen. De producten werken heel goed en als ik het herhaaldelijk gebruik zie ik echt dat de producten aanslaan. Dus zeer goede ervaringen. Raad iedereen dit bedrijf aan.”

– 13 augustus 2022 –

5/5

”Professioneel geholpen. Trudy is een fijne en vooral probleem oplossende meid! Waar ze kan helpen doet ze dat.. als ze dat zelf niet kan verwijst ze door! Erg blij mee.”

– 11 augustus 2022 –

5/5

”Een goede ervaring met deze praktijk. De behandelingen zijn goed te doen en de behandelaar is een kundig, geduldig en vriendelijk persoon. Ik raad dit bedrijf aan.”

– 11 augustus 2022 –

5/5

”Vriendelijk, rustig en legt alles netjes uit. Ik zou deze praktijk aanraden.”

– 11 augustus 2022 –

5/5

”Trudy is professioneel, vriendelijk en heel duidelijk over alle behandelmogelijkheden. Ben zeer tevreden over het traject en met het resultaat!”

– 4 mei 2022 –

5/5

”Top praktijk! Trudy is zeer deskundig, neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Ik ben super tevreden over het resultaat van de behandelingen. Zeker een aanrader!”

– 4 mei 2022 –

5/5

”Alles gaat goed!’

– 1 maart 2022 –

5/5

”Ik ben heel tevreden. Ik dacht dat het een makkelijke behandeling zou zijn, maar alle voor en tegens werden zeer goed uitgelegd. En uiteindelijk viel alles erg mee.”

– 22 februari 2022 –

5/5

”Goede hygiëne, deskundigheid en interesse”

– 22 februari 2022 –

5/5

”Ik ben enorm goed geholpen door Trudy! Ik kwam een paar maanden bij haar met een erg onrustige huid. Door het gebruiken van speciale producten en haar acnebehandelingen is mijn huid enorm opgeknapt. Veel frisser, rustiger en veeeeel minder onzuiverheden. Ik ben super blij!”

– 14 december 2021 –

5/5

”Trudy neemt je serieus, stelt je op je gemak, legt goed uit wat de mogelijkheden zijn en gaat zorgvuldig te werk.!”

– 6 december 2021 –

5/5

”Zeer fijne en duidelijke benadering en uitleg”

– 1 december 2021 –

5/5

”Trudy heeft een aantal vaatjes in mijn gezicht, die erg rood waren, weg gelaserd. De behandeling was qua pijn zeer goed te doen (had echt veel pijnlijker verwacht). Met de tips voor thuis bleven lelijke korstjes in mijn gezicht vrijwel uit en was de huid vrij snel weer rustig en is de roodheid nu voorgoed verdwenen. Super blij met het resultaat en de professionele werkwijze van Trudy.”

– 3 november 2021 –

5/5

”Trudy is zeer kundig en geeft kundig advies. De lasertherapie behandeling om te ontharen is redelijk pijnloos en geeft het gewenste resultaat. Ik ben dik tevreden.”

– 25 oktober 2021 –

5/5

”Zeer tevreden met de behandeling van de huidtherapeut en haar gegeven adviezen. Blij met het behaalde resultaat.”

– 12 oktober 2021 –

5/5

”Zeer tevreden met het resultaat van de behandelingen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de sfeer is prettig, waardoor je je ook meteen op je gemak voelt.”

– 30 september 2021 –

5/5

”Zeer goed productadvies gekregen van Trudy voor mijn huid. Ik heb al langere tijd last van een onzuivere huid en niets leek echt te helpen. Nu in korte tijd gaat het al veel beter en zie ik duidelijk verschil. Ik kan deze praktijk zeker aanbevelen!”

– 27 september 2021 –

5/5

”Ik werd elke keer super lief geholpen en er was altijd ruimte om de afspraak toch nog te verplaatsen, ik ben super tevreden!”

– 25 september 2021 –

5/5

”Trudy werkt professioneel, zoekt dingen uit, adviseert en is vriendelijk. Ze is niet opdringerig en dat vind ik erg fijn. De behandeling (laser gelaat) vond ik goed te doen. Op momenten wel pijnlijk, maar het is zo voorbij en wordt goed gekoeld. Al met al tevreden. Wel jaarlijks terug blijven gaan maar dat is overal.”

– 22 september 2021 –

5/5

”Komt afspraken na. Tevreden met het resultaat.”

– 6 juli 2021 –

5/5

”Trudy is a very good therapist. She discusses the progress of the therapy to decide together what to do further. She has never pushed for unnecessary appointments, on the contrary.”

– 24 juni 2021 –

5/5

”Een hele fijne huid specialist. Je krijgt meteen het gevoel dat ze weet waar ze over praat. Ze legt de behandeling duidelijk uit en ze neemt de tijd voor je. Hierdoor voel je je ook meteen op gemak bij binnenkomst. Ik ben bij DermEsthe gekomen voor laser ontharingen van het gelaat. En ben zeer tevreden over het resultaat zekers mbt mijn getinte huid wat natuurlijk voorzichtigheid biedt. Trudy weet dat als geen ander. Omdat ik ook last had van acne en ontstoken haarvaatjes in het gelaat kon ik via een verwijsbrief van de huisarts de behandeling vergoed krijgen van mijn zorgverzekeraar.”

– 29 maart 2021 –

5/5

”Trudy weet waar ze over praat en neemt rustig de tijd voor je. Hierdoor voel je je ook snel op je je gemak. Ze vraagt en luistert goed naar wat je wilt en legt ook uit wat wel en niet kan en wat je kan verwachten. Het laseren beviel mij prima en niet al te pijnlijk/onprettig. Ook omdat Trudy rekening met je houdt en vraagt of t goed met je gaat. Ik ben zeer tevreden en eigenlijk ook heel blij verrast met het resultaat. De haren onder mijn oksel zijn zo goed als weg op wat enkel haartjes na. Maar die zijn zo dun dat het bijna niet opvalt.

– 29 maart 2021 –

5/5

”Goed advies gekregen en zag snel resultaat van de behandeling. Ze neemt de tijd stemt goed af op mijn wensen. Ze is goed bereikbaar flexibel met het inplannen van afspraken, geen lange wachttijden. Zeker aan te raden!”

– 21 februari 2021 –

5/5

”De behandelingen bij DermEsthé zijn erg fijn. Tijdens de behandeling en het behandeltraject krijg je genoeg informatie en wordt er aandacht besteed aan hoe jij de behandelingen ervaart. Er wordt professioneel met je omgegaan, maar daarnaast is de sfeer ook erg prettig. Verder heb ik het laseren niet als extreem pijnlijk ervaren, mede omdat er tijdens de behandeling genoeg rekening wordt gehouden met jouw pijngrens. Kortom, ik heb een hele fijne en prettige ervaring gehad met het laseren bij DermEsthé.”

– 20 februari 2021 –

5/5

”Goed advies gekregen en zag snel resultaat van de behandeling. Ze neemt de tijd stemt goed af op mijn wensen. Ze is goed bereikbaar flexibel met het inplannen van afspraken, geen lange wachttijden. Zeker aan te raden!”

– 21 februari 2021 –

5/5

”Trudy is professioneel in haar aanpak. Ze bespreekt zorgvuldig wat de gewenste resultaten zijn en maakt een duidelijk behandelplan. Je kunt haar alles vragen en ze neemt de tijd voor je. De resultaten van de behandeling overtroffen mijn verwachtingen. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

– 6 februari 2021 –

5/5

”Een hele goede ervaren huidspecialiste, geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Veel resultaat, al na 1 behandeling was ik erg tevreden.”

– 2 januari 2021 –

5/5

”Mevr. heeft met mij de behandeling duidelijk besproken. Ik voelde mij er goed en prettig bij. Zeer deskundig.”

– 31 december 2020 –

5/5

”Werd serieus genomen. Zeer deskundig en voelde mij er prettig.”

– 31 december 2020 –

5/5

”Deskundig, vriendelijk en een plezier om naartoe te gaan.”

– 22 december 2020 –

5/5

”Erg tevreden over de behandeling, uitleg en behandelplan om het gewenste resultaat te behalen. Op korte termijn een afspraak kunnen maken en daaropvolgende goed te plannen. Peeling, laser en Dermapen behandeling gehad,alles bij elkaar wel prijzig. Maar blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar.”

– 22 december 2020 –

5/5

”Trudy heeft heel goed advies gegeven over welke producten bij mijn huid passen. In korte tijd is mijn huid een stuk verbeterd. Ik ben heel tevreden!”

– 27 oktober 2020 –

5/5

”Trudy is professioneel, deskundig en zorgvuldig. Ze geeft passend advies, begeleidt de behandelingen goed en legt alles duidelijk uit.”

– 24 oktober 2020 –

5/5

”Ik ben ontzettend tevreden over mijn laserbehandelingen en het behaalde resultaat. Er wordt een passend advies gegeven vanuit deskundigheid en zorgvuldigheid. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de behandelingen worden goed begeleid. Ik ben zeer tevreden en ik raad DermEsthé zeker aan.”

– 24 oktober 2020 –

5/5

”Het traject werd duidelijk uitgelegd en had aan het einde de gewenste resultaten.”

– 21 oktober 2020 –

5/5

”Zeer deskundig geholpen.”

– 21 oktober 2020 –

5/5

”Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. De behandeling heeft meteen effect gehad bij mij.”

– 1 september 2020 –

5/5

”Goede service en kwaliteit van de behandeling. Ook erg vriendelijk en eerlijk. Zeker aan te raden!”

– 4 augustus 2020 –

5/5

”Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het resultaat. Alles werd goed uitgelegd en mijn vragen werden beantwoord. Tussendoor ben ik vaker gecontroleerd of alles nog oké was. Alles bij alles was het erg naar wens!”

– 15 juni 2020 –

5/5

”De 2 dames die me behandelden gaven heldere en complete uitleg, ook over te verwachte resultaat. Ze denken mee en zijn heel professioneel en vriendelijk.”

– 30 mei 2020 –

5/5

”Ik ben heel tevreden over mijn laser-behandelingen bij DermEsthé, de zorgvuldigheid en het meedenken geeft me een goed gevoel.”

– 19 mei 2020 –

5/5

”Trudy is professioneel, respectvol, klantvriendelijk. Veel meer succes toegewenst.”

– 21 april 2020 –

5/5

”Zeer tevreden over de professionaliteit die van deze kliniek uitstraalt bij telefonisch contact en tijdens de behandelingen! Top!”

– 1 april 2020 –

5/5

”Zeer goed resultaat van gezichtsbehandelingen en producten! En daarbij professionele en vriendelijke service.”

– 1 april 2020 –

5/5

”Prettig persoon, zeer professioneel met veel aandacht voor de klant. Juiste advies en behandeling. Zeker een aanrader.”

– 19 december 2019 –

5/5

”Professioneel en veel persoonlijke aandacht, juiste advies en behandeling.”

– 19 december 2019 –

5/5

”Goede kennis. Trudy is heel vriendelijk. Goede uitleg. En zeer tevreden over het behaalde resultaat.”

– 25 november 2019 –

5/5

”Klantvriendelijk, professioneel, goede afspraken.”

– 28 oktober 2019 –

5/5

”Bij Dermesthé ben ik ontzettend prettig en vriendelijk geholpen. Vanaf het begin was de behandeling transparant en duidelijk. De specialiste wilde elke vraag voor mij beantwoorden en heeft alles tot in detail beschreven. Tijdens de behandeling is er ook veel begrip en wordt er regelmatig gevraagd of er bijvoorbeeld geen pijn optreed. Ik kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen!”

– 23 september 2019 –

5/5

”Zeer fijn.”

– 13 augustus 2019 –

5/5

”Trudy is professioneel, duidelijk en zorgzaam. Ze werkt met goede kwaliteit apparatuur, na 1 behandeling meteen resultaat. Super blij mee! Waar voor je geld.”

– 7 augustus 2019 –

5/5

”Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Een goede voorlichting; begeleiding en resultaat! Eindelijk een rustige huid zonder haargroei / rode bultjes in mijn bikinilijn. Geweldig! Ik kan het een ieder aanbevelen.”

– 18 juli 2019 –

5/5

”Prima voorlichting. Resultaat als verwacht.”

– 15 juli 2019 –

5/5

”Ik ben zeer tevreden. Als man heb ik veel last van ingegroeide haartjes in mijn hals. Met name als ik motor rij door mijn helm. Na een aantal behandelingen is het resultaat zo goed dat ik daar totaal geen last meer van heb. De lasermethode welke hier gebruikt wordt bevalt mij veel beter dan de ouderwetse manier van laseren. Nu wordt de huid direct gekoeld. Dat voelt veel fijner aan.”

– 9 juli 2019 –

5/5

”Nu een paar behandelingen gehad met goed resultaat. Trudy vraagt altijd hoe het gaat en hoe het resultaat is. Bij mij gaat het zeker heel voorspoedig. Tijdens het behandelen is Trudy ook steeds attent met vragen hoe het voelt en of het niet pijnlijk is. Wat mij betreft zeker een aanbeveling.”

– 3 juni 2019 –

5/5

”Goede uitleg, duidelijke analyse en een fijn contact op persoonlijke wijze.”

– 20 mei 2019 –

5/5

”Nette praktijk met goede begeleiding. Direct resultaat en er is genoeg ruimte voor vragen.”

– 6 mei 2019 –

5/5

”Goede uitleg gekregen en elke afspraak is er goede begeleiding.”

– 6 mei 2019 –

5/5

”Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Trudy is rustig. Legt goed uit en gaat respectvol met je om. Ook vraagt ze regelmatig of het te doen is. Nu na jaren met de epi-lady aan de slag te zijn geweest is dit een fluitje van een cent. Een grote wens is in vervulling gegaan en ga ik na slechts 3! behandelingen met gladde benen door het leven.”

– 3 april 2019 –

5/5

”Het is een perfecte behandeling met een zeer goed resultaat en in zeer goede harmonie, een fantastisch specialiste, ik ben heel tevreden.”

– 1 april 2019 –

5/5

”Ik heb nu twee laser behandelingen gehad bij Dermesthé en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zie al heel duidelijk verschil!”

– 25 maart 2019 –

5/5

”Ik ben inmiddels drie keer behandeld door deze huidtherapeut en heb er goede ervaring mee. Ze is vriendelijk, stelt je op je gemak en prettig om er te zijn. Bovendien zie ik na één keer laseren al resultaat. Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden.”

– 8 februari 2019 –

5/5

”Dit was voor mij de laatste poging om van mijn overbeharing op mijn bovenlip af te komen. Dit na een laserkuur en heel veel I.P.L behandelingen elders, waar ik maar heel weinig resultaat van merkte. Na een duidelijk en informatief intake gesprek ben ik begonnen met deze behandeling en boven mijn verwachting merkte ik bij de eerste keer al resultaat. Ik ben inmiddels 3 behandelingen verder en er zijn duidelijk plekken waar de haargroei verdwenen is. Eindelijk een behandeling die echt goed werkt. Ik ben erg tevreden en zou het iedereen aan willen raden.”

 – 24 december 2018 –

5/5

”Ik ervaar de behandeling als zeer professioneel. Ik voel me op m’n gemak gesteld, goed voorgelicht, goed in de gaten gehouden, veilig en in zeer goede handen. Altijd vriendelijk, respectvol en geïnteresseerd. Een aanwinst voor Huizen en omgeving!”

– 29 november 2018 –

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___