Reviews

Home  Reviews

Zorgkaart Nederland

___

 

Op Zorgkaart Nederland wordt DermEsthé Huid & Laser Kliniek door cliënten goed beoordeeld met een 9.8. Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke en betrouwbare website van Patiëntenfederatie Nederland en is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier leest u ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan. U kunt ook zelf uw ervaringen delen via onderstaande knop. Wij zijn trots dat 100% van onze cliënten, zowel de praktijk als zorgverlener aanbeveelt! 

Klantervaringen

5/5

”Trudy is professioneel, deskundig en zorgvuldig. Ze geeft passend advies, begeleidt de behandelingen goed en legt alles duidelijk uit.”

– 24 oktober 2020 –

5/5

”Ik ben ontzettend tevreden over mijn laserbehandelingen en het behaalde resultaat. Er wordt een passend advies gegeven vanuit deskundigheid en zorgvuldigheid. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de behandelingen worden goed begeleid. Ik ben zeer tevreden en ik raad DermEsthé zeker aan.”

– 24 oktober 2020 –

5/5

”Het traject werd duidelijk uitgelegd en had aan het einde de gewenste resultaten.”

– 21 oktober 2020 –

5/5

”Zeer deskundig geholpen.”

– 21 oktober 2020 –

5/5

”Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. De behandeling heeft meteen effect gehad bij mij.”

– 1 september 2020 –

5/5

”Goede service en kwaliteit van de behandeling. Ook erg vriendelijk en eerlijk. Zeker aan te raden!”

– 4 augustus 2020 –

5/5

”Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het resultaat. Alles werd goed uitgelegd en mijn vragen werden beantwoord. Tussendoor ben ik vaker gecontroleerd of alles nog oké was. Alles bij alles was het erg naar wens!”

– 15 juni 2020 –

5/5

”De 2 dames die me behandelden gaven heldere en complete uitleg, ook over te verwachte resultaat. Ze denken mee en zijn heel professioneel en vriendelijk.”

– 30 mei 2020 –

5/5

”Ik ben heel tevreden over mijn laser-behandelingen bij DermEsthé, de zorgvuldigheid en het meedenken geeft me een goed gevoel.”

– 19 mei 2020 –

5/5

”Trudy is professioneel, respectvol, klantvriendelijk. Veel meer succes toegewenst.”

– 21 april 2020 –

5/5

”Zeer tevreden over de professionaliteit die van deze kliniek uitstraalt bij telefonisch contact en tijdens de behandelingen! Top!”

– 1 april 2020 –

5/5

”Zeer goed resultaat van gezichtsbehandelingen en producten! En daarbij professionele en vriendelijke service.”

– 1 april 2020 –

5/5

”Prettig persoon, zeer professioneel met veel aandacht voor de klant. Juiste advies en behandeling. Zeker een aanrader.”

– 19 december 2019 –

5/5

”Professioneel en veel persoonlijke aandacht, juiste advies en behandeling.”

– 19 december 2019 –

5/5

”Goede kennis. Trudy is heel vriendelijk. Goede uitleg. En zeer tevreden over het behaalde resultaat.”

– 25 november 2019 –

5/5

”Klantvriendelijk, professioneel, goede afspraken.”

– 28 oktober 2019 –

5/5

”Bij Dermesthé ben ik ontzettend prettig en vriendelijk geholpen. Vanaf het begin was de behandeling transparant en duidelijk. De specialiste wilde elke vraag voor mij beantwoorden en heeft alles tot in detail beschreven. Tijdens de behandeling is er ook veel begrip en wordt er regelmatig gevraagd of er bijvoorbeeld geen pijn optreed. Ik kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen!”

– 23 september 2019 –

5/5

”Zeer fijn.”

– 13 augustus 2019 –

5/5

”Trudy is professioneel, duidelijk en zorgzaam. Ze werkt met goede kwaliteit apparatuur, na 1 behandeling meteen resultaat. Super blij mee! Waar voor je geld.”

– 7 augustus 2019 –

5/5

”Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Een goede voorlichting; begeleiding en resultaat! Eindelijk een rustige huid zonder haargroei / rode bultjes in mijn bikinilijn. Geweldig! Ik kan het een ieder aanbevelen.”

– 18 juli 2019 –

5/5

”Prima voorlichting. Resultaat als verwacht.”

– 15 juli 2019 –

5/5

”Ik ben zeer tevreden. Als man heb ik veel last van ingegroeide haartjes in mijn hals. Met name als ik motor rij door mijn helm. Na een aantal behandelingen is het resultaat zo goed dat ik daar totaal geen last meer van heb. De lasermethode welke hier gebruikt wordt bevalt mij veel beter dan de ouderwetse manier van laseren. Nu wordt de huid direct gekoeld. Dat voelt veel fijner aan.”

– 9 juli 2019 –

5/5

”Nu een paar behandelingen gehad met goed resultaat. Trudy vraagt altijd hoe het gaat en hoe het resultaat is. Bij mij gaat het zeker heel voorspoedig. Tijdens het behandelen is Trudy ook steeds attent met vragen hoe het voelt en of het niet pijnlijk is. Wat mij betreft zeker een aanbeveling.”

– 3 juni 2019 –

5/5

”Goede uitleg, duidelijke analyse en een fijn contact op persoonlijke wijze.”

– 20 mei 2019 –

5/5

”Nette praktijk met goede begeleiding. Direct resultaat en er is genoeg ruimte voor vragen.”

– 6 mei 2019 –

5/5

”Goede uitleg gekregen en elke afspraak is er goede begeleiding.”

– 6 mei 2019 –

5/5

”Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Trudy is rustig. Legt goed uit en gaat respectvol met je om. Ook vraagt ze regelmatig of het te doen is. Nu na jaren met de epi-lady aan de slag te zijn geweest is dit een fluitje van een cent. Een grote wens is in vervulling gegaan en ga ik na slechts 3! behandelingen met gladde benen door het leven.”

– 3 april 2019 –

5/5

”Het is een perfecte behandeling met een zeer goed resultaat en in zeer goede harmonie, een fantastisch specialiste, ik ben heel tevreden.”

– 1 april 2019 –

5/5

”Ik heb nu twee laser behandelingen gehad bij Dermesthé en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zie al heel duidelijk verschil!”

– 25 maart 2019 –

5/5

”Ik ben inmiddels drie keer behandeld door deze huidtherapeut en heb er goede ervaring mee. Ze is vriendelijk, stelt je op je gemak en prettig om er te zijn. Bovendien zie ik na één keer laseren al resultaat. Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden.”

– 8 februari 2019 –

5/5

”Dit was voor mij de laatste poging om van mijn overbeharing op mijn bovenlip af te komen. Dit na een laserkuur en heel veel I.P.L behandelingen elders, waar ik maar heel weinig resultaat van merkte. Na een duidelijk en informatief intake gesprek ben ik begonnen met deze behandeling en boven mijn verwachting merkte ik bij de eerste keer al resultaat. Ik ben inmiddels 3 behandelingen verder en er zijn duidelijk plekken waar de haargroei verdwenen is. Eindelijk een behandeling die echt goed werkt. Ik ben erg tevreden en zou het iedereen aan willen raden.”

 – 24 december 2018 –

5/5

”Ik ervaar de behandeling als zeer professioneel. Ik voel me op m’n gemak gesteld, goed voorgelicht, goed in de gaten gehouden, veilig en in zeer goede handen. Altijd vriendelijk, respectvol en geïnteresseerd. Een aanwinst voor Huizen en omgeving!”

– 29 november 2018 –

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___