Werkwijze

Home  Werkwijze

Onze werkwijze

___

 

 

Aanmelding

U kunt uitsluitend terecht op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u zowel telefonisch, per e-mail als via het contactformulier contact opnemen. Door de Directe Toegang voor Huidtherapie (DTH) kunt u zich zónder verwijsbrief van een arts of specialist aanmelden. Het eerste consult is geheel kosteloos en vrijblijvend en duurt gemiddeld 15-30 minuten. Tijdens het intakegesprek heeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen, ontvangt u informatie over de behandeling en wordt er indien gewenst een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. U kunt vervolgens geheel vrijblijvend besluiten om een behandeltraject in te gaan. 

Afspraak annuleren of verplaatsen

Het kan natuurlijk voorkomen dat de afspraak onverhoopt niet uitkomt, daarom mag u de afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos verplaatsen. Indien u de afspraak korter dan 48 uur van tevoren annuleert wordt er een tarief in rekening gebracht voor de ingeplande behandeltijd.

Vergoedingen zorgverzekeraars

Huidtherapie en laserbehandelingen komen in de meeste gevallen in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel vergoed wordt is afhankelijk van uw zorgverzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Doorverwijzen

DermEsthé Huid & Laser Kliniek is aangesloten bij Zorgdomein. Als arts of specialist kunt u nu op een veilige en eenvoudige wijze doorverwijzen naar de praktijk. Als verwijzer zult u op de hoogte worden gehouden over de voortgang van uw patiënt, zowel tijdens als na het behandeltraject.

Samenwerken?

Bent u bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste en wilt u uw behandelaanbod uitbreiden? Dan is een samenwerking met een huidtherapeut wellicht interessant voor u. Zo hoeft u niet langer meer door te verwijzen, maar het mogelijk om behandelingen door een gediplomeerd huidtherapeut bij u op locatie uit te laten voeren. Neem bij interesse contact op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___