De praktijk

Home  De praktijk

Kwaliteit op nummer één

___

 

U wordt behandeld door een vaste HBO geschoolde huidtherapeut met 5+ jaar werkervaring. De titel ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het doel van de behandelingen is altijd gericht op zichtbare verbetering van de huid. Daarom worden uitsluitend behandelingen aangeboden die wetenschappelijk bewezen effectief gebleken zijn. Om de beste en meest veilige zorg te kunnen leveren worden alle behandelingen uitgevoerd middels de nieuwste technieken en met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en up-to date te blijven, worden er regelmatig cursussen en scholingen gevolgd.  Door een gestructureerde, nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze bent u verzekerd van kwaliteitszorg! 

DermEsthé Huid & Laser Kliniek voldoet aan alle strenge kwaliteitscriteria en is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)

Onze Missie

___

 

De missie van DermEsthé Huid & Laser Kliniek komt naar voren in onze bedrijfsnaam.

‘Derm’ staat voor huid. De huid is ons grootste en meest zichtbare orgaan. Wanneer er sprake is van een huidprobleem kan dit impact hebben op ons dagelijkse / sociale leven. Onze missie is om uw huidconditie te verbeteren, te genezen én om huidproblemen te voorkomen. 

‘Esthé’ is afgekort van esthetisch en staat voor schoonheid. Wij willen u de hulp en begeleiding bieden die u nodig heeft tijdens het proces om uw huid (weer) gezond te maken. Door het uitvoeren van behandelingen willen wij uw huid op een natuurlijke manier verbeteren met zichtbaar resultaat, uw eigen schoonheid weer laten omarmen en met een gezonde, frisse en stralende huid zelfverzekerder dan ooit door het leven laten gaan!

Onze Visie

___

 

Onze visie is om een vertrouwd gezicht te zijn in ’t Gooi en omstreken waar iedereen terecht kan met zijn of haar (huid)vragen. Een adres waar u geen nummer bent, maar terecht kunt voor persoonlijk, eerlijk en professioneel advies en een behandelplan op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Trudy de Wit – Huidtherapeut

___

 

Functie: Eigenaresse & Huidtherapeut

 

Specialisme: lasertherapie, huidverbetering- en verjonging

 

Voorstellen: Mijn naam is Trudy de Wit, 28 jaar jong en ik ben sinds september 2018 werkzaam als eigenaresse en huidtherapeut bij DermEsthé Huid & Laser Kliniek. Ik heb in 2016 de vierjarige paramedische opleiding HBO+ Huidtherapie Bachelor of Health Science (BSc) met succes afgerond aan de Hogeschool te Utrecht. Na het afronden van mijn studie ben ik fulltime gaan werken in een huidtherapiepraktijk, binnen een divers team van huidtherapeuten, dermatologen en specialisten. In 2018 heb ik de stap genomen om een eigen huidtherapiepraktijk te starten, waar ik nu dagelijks met veel enthousiasme mijn werkzaamheden verricht. Voor mij een droom die is uitgekomen! 

Mijn drijfveer is mijn passie voor de huid. De huid is immers ons grootste en meest zichtbare orgaan en is daarom onze zorg meer dan waard. Het intrigeert mij om een bijdrage te leveren aan het ‘gezonder’ maken van de huid. Huidklachten kunnen veel impact hebben in het dagelijks leven en met de juiste aanpak en kennis kunnen veel huidproblemen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen! Mijn kennis en expertise zet ik graag in om tot het hoogst haalbare behandelresultaat te komen. 

”Het verschil maken, maakt mijn werk dankbaar en bijzonder. Mijn missie is geslaagd als klanten tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaan!”

Durft u de stap te zetten en uw huid aan mij toe te vertrouwen? Ik ontmoet u graag op de praktijk!

Trudy de Wit

Kwaliteitsregister voor paramedici registratie: 39101029988

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH): 520078 

AGB-code Trudy de Wit: 90102557

AGB-code praktijk: 90064847

Aangesloten bij / lid van:

Kwaliteitsregister-Paramedici1
ZorgkaartNederland-logo
x36UuZQi_400x400
Zorgdomein

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___