De praktijk

Home  De praktijk

Kwaliteit op nummer één

___

 

U wordt behandeld door een vaste HBO+ geschoolde huidtherapeut met ruime werkervaring. De titel ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het doel van de behandelingen is altijd gericht op zichtbare verbetering van de huid. Daarom worden uitsluitend behandelingen aangeboden die wetenschappelijk bewezen effectief gebleken zijn. Om de beste en meest veilige zorg te kunnen leveren worden alle behandelingen uitgevoerd middels de nieuwste technieken en met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en up-to date te blijven, worden er regelmatig cursussen en scholingen gevolgd.  Door een gestructureerde, nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze bent u verzekerd van kwaliteitszorg! 

DermEsthé Huid & Laser Kliniek voldoet aan alle strenge kwaliteitscriteria en is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)

 
 
 
 
 

Trudy de Wit – Specialist  / Huidtherapeut

___

 

Functie: Huidtherapeut & eigenaresse

Kwaliteitsregister voor paramedici registratie: 39101029988

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH): 520078 

AGB-code zorgverlener: 90102557

AGB-code praktijk: 90064847

Specialisme: Huidverbetering, huidverjonging, lasertherapie

 

Mijn naam is Trudy de Wit en ik ben huidtherapeut en eigenaresse bij DermEsthé Huid & Laser Kliniek. Ik heb in 2016 de vierjarige paramedische opleiding HBO+ Huidtherapie Bachelor of Health Science (BSc) met succes afgerond aan de Hogeschool te Utrecht. Tijdens mijn werkstages heb ik werkervaring opgedaan in diverse klinieken en na het afronden van mijn studie ben ik fulltime gaan werken in een huidtherapiepraktijk, binnen een divers team van huidtherapeuten, dermatologen en specialisten. Sinds september 2018 heb ik de stap gezet om een eigen praktijk te starten, waar ik nu met veel enthousiasme mijn werkzaamheden verricht. Een droom die is uitgekomen! Mijn drijfveer is mijn passie voor de huid. De huid is immers ons grootste en meest zichtbare orgaan en is daarom onze zorg meer dan waard. Het intrigeert mij om een bijdrage te leveren aan het ‘gezonder’ maken van de huid. Huidklachten kunnen veel impact hebben in het dagelijks leven en met de juiste aanpak en kennis kunnen veel huidproblemen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen! Mijn kennis en expertise zet ik graag in om tot het hoogst haalbare behandelresultaat te komen. 

”Het verschil maken, maakt mijn werk dankbaar en bijzonder. Mijn missie is geslaagd als klanten tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaan!”

Durft u de stap te zetten en uw huid aan mij toe te vertrouwen? Ik ontmoet u graag op de praktijk in Huizen en Laren!

Trudy de Wit

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlde Wit-Kot, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Aangesloten bij / lid van:

Logo-NVH
Kwaliteitsregister-Paramedici1
ZorgkaartNederland-logo
x36UuZQi_400x400
Zorgdomein

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___