De praktijk

Home  De praktijk

Kwaliteit op nummer één

___

 

Bij ons wordt u behandeld door een HBO geschoolde huidtherapeut met ruime (5+ jaar) werkervaring. De titel ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het doel van de behandelingen is altijd gericht op zichtbare verbetering van de huid. Daarom worden uitsluitend behandelingen aangeboden die wetenschappelijk bewezen effectief gebleken zijn. Om de beste en meest veilige zorg te kunnen leveren worden alle behandelingen uitgevoerd middels de nieuwste technieken en met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en up- to-date te blijven, worden er regelmatig cursussen en scholingen gevolgd.  Door een gestructureerde, nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze bent u verzekerd van kwaliteitszorg! 

DermEsthé Huid & Laser Kliniek voldoet aan alle strenge kwaliteitscriteria en is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)

Onze Missie

___

 

De missie van DermEsthé Huid & Laser Kliniek komt naar voren in onze bedrijfsnaam.

‘Derm’ staat voor huid. De huid is ons grootste en meest zichtbare orgaan. Wanneer er sprake is van een huidprobleem kan dit impact hebben op ons dagelijkse / sociale leven. Onze missie is om uw huidconditie te verbeteren, te genezen én om huidproblemen te voorkomen. 

‘Esthé’ is afgekort van esthetisch en staat voor schoonheid. Wij willen u de hulp en begeleiding bieden die u nodig heeft tijdens het proces om uw huid (weer) gezond te maken. Door het uitvoeren van behandelingen willen wij uw huid op een natuurlijke manier verbeteren met zichtbaar resultaat, uw eigen schoonheid weer laten omarmen en met een gezonde, frisse en stralende huid zelfverzekerder dan ooit door het leven laten gaan!

Onze Visie

___

 

Onze visie is om een vertrouwd gezicht te zijn in ’t Gooi en omstreken waar iedereen terecht kan met zijn of haar (huid)vragen. Een adres waar u geen nummer bent, maar terecht kunt voor persoonlijk, eerlijk en professioneel advies en een behandelplan op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Trudy de Wit Eigenaresse & Huidtherapeut

___

  

Mijn naam is Trudy de Wit en ik heb in 2016 de vierjarige paramedische opleiding HBO Huidtherapie Bachelor of Science (BSc) met succes afgerond aan de Hogeschool te Utrecht. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken in een huidtherapiepraktijk, binnen een divers team van huidtherapeuten, dermatologen en specialisten. Na twee jaar werkervaring te hebben opgedaan heb ik in 2018 de stap genomen om een eigen praktijk te starten, waar ik nu dagelijks met veel enthousiasme mijn werkzaamheden verricht. 

Mijn drijfveer is mijn passie voor de huid. De huid is immers ons grootste en meest zichtbare orgaan en is daarom onze zorg meer dan waard. Het intrigeert mij om een bijdrage te leveren aan het ‘gezonder’ maken van de huid. Huidklachten kunnen veel impact hebben in het dagelijks leven en met de juiste aanpak en kennis kunnen veel huidproblemen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen! Mijn ervaring, kennis en expertise zet ik graag in om tot het hoogst haalbare behandelresultaat te komen. Ik help u graag op weg naar de beste versie van uw huid!

”Het verschil maken, maakt mijn werk dankbaar en bijzonder. Mijn missie is geslaagd als klanten tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaan!”

Heel graag tot ziens op de praktijk!

Trudy de Wit

Kwaliteitsregister voor paramedici registratie: 39101029988

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH): 520078 

AGB-code Trudy de Wit: 90102557

AGB-code praktijk: 90064847

IMG_0435 - kopie

Kwaliteitsregister voor paramedici registratie:  39913267688

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH): 505372

AGB-code Sylvia Veerman: 90101071

Sylvia Veerman – Praktijkwaarnemer & Huidtherapeut

___

 

Mijn naam is Sylvia Veerman en ik heb in 2015 de opleiding HBO Huidtherapie Bachelor of Science afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na 8 jaar bij verschillende huidtherapeutische praktijken te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om als ZZP’er in de huidtherapie aan de slag te gaan. Professionaliteit, vakkundigheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt staan bij mij hoog in het vaandel. Samen met de cliënt kijk ik graag wat ik voor iemand kan betekenen en samen te zoeken naar de best passende oplossing voor de verbetering en het weer gezond maken van de huid. Wanneer u problemen ervaart met de huid kunnen deze erg verschillend van aard zijn, evenals de oplossingen en therapieën. Dit maakt voor mij het beroep uitdagend, afwisselend en elke dag weer anders. Kwalitatief goede zorg leveren, dat is waar ik voor sta. 

Mijn motto is dan ook: ”Een mooie en gezonde huid, dat gun ik iedereen.”

Ik zie u graag terug bij DermEsthé!

Sylvia Veerman

Wij zijn aangesloten bij / lid van:

Kwaliteitsregister-Paramedici1
ZorgkaartNederland-logo
x36UuZQi_400x400
Zorgdomein

Waarom DermEsthé?

___

 

De specialist

___

 

Lees ervaringen

___