Contact

Home  Contact

WIJ ZIJN VERHUISD!

DermEsthé Huid & Laser Kliniek is per 01-01-2022 verhuisd naar de Huizermaatweg 15, 1273 NA in Huizen. Wij hopen u daar graag (weer) te ontmoeten!

Contactgegevens

___

 
 
 

DermEsthé Huid & Laser Kliniek (Business Centrum)

Huizermaatweg 15 

1273 NA Huizen

T: 06 – 47 56 54 59 

E: info@dermesthe-huidtherapie.nl

 

De praktijk is goed bereikbaar zowel vanaf de snelweg (A27 / A1) als met het OV. De bushalte is op 1 minuut loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. De praktijk bevindt zich op de 1e etage, wanneer u de lift uitkomt, direct links. U hoeft zich niet te melden en kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

Maak direct een afspraak

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen naar 06 – 47 56 54 59 of mailen naar info@dermesthe-huidtherapie.nl.

___

 

  Corona

  ___

  De lockdown-maatregelen zijn niet van toepassing voor onze praktijk, omdat wij onder de (para)medische contactberoepen vallen. De praktijk blijft daarom geopend en er gelden geen aangepaste openingstijden. Wij volgen de acutele richtlijnen van het RIVM, VWS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), zodat alle behandelingen in een veilige en hygiënische werkomgeving uitgevoerd worden. Wij verzoeken u vriendelijk om deze ook te volgen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen binnen de praktijk en wij streven er naar om zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.

  Wij vragen u gezondheidscheck van de Rijksoverheid voor uw afspraak door te lezen en ons op de hoogte te houden bij verandering. Is het antwoord op de TRIAGE-vragen een of meerdere keren ‘ja’? Annuleer in dit geval zo spoedig mogelijk uw afspraak via het telefoonnummer 06 – 47 56 54 59 of stuur een mail naar info@dermesthe-huidtherapie.nl.

  Wij hopen u in goede gezondheid op de praktijk te ontvangen!

  Gezondheidscheck TRIAGE-vragen Rijksoverheid

  1. Had u de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?
  • U bent verkouden (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).
  • U hoest.
  • U bent benauwd of kortademig.
  • U heeft verhoging of koorts.
  • U ruikt en/of proeft plotseling niets meer, maar uw neus is niet verstopt. 
  2. Heeft u corona?
  3. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én koorts?
  4. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?
  5. Heeft u een huisgenoot met corona? En had u de afgelopen 10 dagen nauw contact met uw huisgenoot?
  6. Bent u in quarantaine omdat u nauw contact had met iemand die corona heeft of had of in corona risicogebied was?