Laser ontharen Huizen

Home  Behandelingen / Laserontharing / Laser ontharen Huizen

Laser ontharen in Huizen bij DermEsthé: de oplossing voor permanente ontharing!

Wilt u laser ontharen in Huizen? Dan bent u van harte welkom op onze behandellocatie in Huizen.

Nieuw! De Soprano Ice Platinum ontharingslaser 

Met deze zeer geavanceerde, krachtige en drievoudige lasertechnologie bent u nóg sneller en veiliger permanent van ongewenste haargroei af!

De Soprano Ice Platinum laser is de eerste en enigste ontharingslaser met de drie meest effectieve golflengtes gecombineerd in één apparaat. Deze Trio geclusterde diode technologie zorgt voor het allerbeste resultaat! 

 • 755nm Alex Technologie: geschikt voor de behandeling van licht  gepigmenteerde en dunne haren

 • 810nm Speed Technologie: geschikt voor de behandeling van donkere en stugge haren

 • 1064nm YAG Technologie: geschikt en veilig voor de behandeling van zongebruinde en donkere huidtypes

Let op: de Soprano Ice Platinum is alleen beschikbaar op onze locatie in Huizen. 

soprano_platinum_mockup_face_right

Permanente laserontharing met de veiligste ontharingslaser op de markt en de meest geavanceerde lasertechnologie! 

Soprano Ice Platinum ontharingslaser

Met trots bieden wij als enige kliniek in Huizen en nabije omgeving laserontharing aan met de Soprano Laser. De Soprano ICE Platinum Laser beschikt over de allernieuwste lasertechniek momenteel verkrijgbaar op de markt en onderscheidt zich van alle andere lasers en IPL-apparaten door middel van de SHR-methode. Deze methode wordt ook wel de IN-Motion™ techniek genoemd wat staat voor een opbouwende warmte. De onderhuidse haarzakjes worden geleidelijk aan en gecontroleerd opgewarmd en vernietigd. Hierdoor is de Soprano ICE Laser de meest veilige laser en geeft het minste risico op verbrandingen. Door de zeer krachtige en geconcentreerde lichtbundel is de Soprano ICE Laser de nieuwe gouden standaard voor laserontharing en tevens de meest effectieve oplossing voor uw ongewenste haargroei. Met behulp van de Soprano ICE Laser bent u snel én pijnloos van uw storende haren af.

Geschikt voor alle huidtypen, ook voor getinte/donkere huiden!

De Soprano ICE Platinum laser is voor alle huidtypen geschikt,  dus ook de zeer donkere huiden kunnen veilig behandeld worden. Door middel van de SHR-techniek kan er nu ook gedurende de zomerperiode door behandeld worden. Voor ieder huidtype is de SHR-methode een veilige, effectieve en comfortabele behandeling!

Nagenoeg pijnloze behandeling door een uniek koelsysteem

Het unieke koelsysteem van de Soprano ICE Platinum Laser koelt de huid gedurende de gehele behandeling af, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het koelstuk wordt vaak door klanten als zeer prettig ervaren en het gevoel wordt vaak vergeleken met een ‘hotstone’ massage.

De voordelen van de Soprano ICE Platinum Laser op een rij:

 • De eerste en enigste ontharingslaser met de drie meest effectieve golflengtes gecombineerd in één apparaat

 • Zeer krachtige en effectieve laserbundel 

 • Gouden standaard voor permanente ontharing met een blijvend resultaat

 • Nagenoeg pijnloos

 • Meest veilige lasertechniek

 • Minder behandelingen nodig vergeleken met andere lasers en IPL-ontharingsmethoden

 • Snellere behandeltijd

 • Alle huidtypen zijn geschikt, dus ook de (zeer) donkere huiden

 • Koelt continu tijdens behandelen 

 • Comfortabele behandeling (wordt vaak vergeleken met een ”hotstonemassage”)

 • Geen zomerstop nodig

Hoe werkt laserontharing?

Laserlicht wordt door middel van pigment geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. De warmte wordt vervolgens via het haartje richting het haarzakje geleid. Door de hitte wordt het haarzakje vernietigd. Voor een effectief resultaat is het belangrijk dat er genoeg warmteontwikkeling kan plaatsvinden en dit lukt alleen wanneer de haren voldoende pigment bevatten en voldoende dik zijn. Witte, rode of (zeer) blonde haren of hele dunne donshaartjes bevatten geen of weinig pigment en zijn daarom niet geschikt voor laser ontharen. Deze haren kunnen wel definitief verwijderd worden door middel van elektrische epilatie.

Bij definitief laser ontharen speelt de haargroeicyclus een belangrijke rol. De haargroeicyclus heeft namelijk invloed op de frequentie- en het resultaat van de behandeling. Om dit te begrijpen is het belangrijk dat u weet hoe een haarcyclus werkt. De haarcyclus bestaat uit vier fasen: de anagene fase (groeifase), de catagene fase (overgangsfase), de telogene fase (rustfase) en de exogene fase (uitvalfase). De anagene fase is het eerste deel van de haarcyclus. In deze fase groeit er een nieuwe haar. Daarna komt de haar in de catagene fase. In deze fase stopt de haar met groeien en maakt het zich los van de bloedtoevoer. Deze fase duurt ongeveer twee á drie weken. Vervolgens gaat de haar naar de telogene fase. In deze fase rust de zwakke haar, terwijl er alweer een nieuwe haar onder begint te groeien en ten en slotte komt de haar in de exogene fase: het laatste deel van de haarcyclus, waarin de rustende haar uitvalt. Na deze fase verkeert de haarfollikel weer in de anagene fase en herhaalt de cyclus zich weer.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Alle haren bevinden zich op elk willekeurig moment in een andere fase van de haarcyclus. Tijdens een laserbehandeling kunnen alleen de haren in de anagene groeifase vernietigd worden. In deze fase zit de haar namelijk vast in de haarfollikel, waardoor de haar zijn warmte kan afgeven in het haarzakje en deze vernietigd wordt. Omdat haren zich nooit in eenzelfde fase bevinden zijn er áltijd meerdere laserbehandelingen nodig. Om effectief te kunnen behandelen houden wij een tussenpoze aan tussen iedere laserbehandeling van zes tot acht weken. Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig om zo’n 70-90% van de ongewenste haren te kunnen vernietigen.  Met ons unieke behandelprotocol bent u binnen enkele behandelingen van uw ongewenste haargroei af!

Waarom kiezen voor laser ontharen?

 • Tijdbesparing: niet tot nauwelijks meer hoeven scheren, waxen, epileren of harsen

 • Geen ingegroeide haartjes, scheerirritaties, stoppeltjes of ontstekingen meer en een gladde huid

 • Er kan tot maar liefst 75-95% vermindering van haren behaald worden 

 • Binnen gemiddeld 6 tot 8 behandelingen bent u van uw ongewenste haargroei af (bij bijvoorbeeld IPL-ontharen is dit vaak 12 behandelingen of meer)

Voorzorginstructies

Aan de behandeling  gaat altijd eerst een consult vooraf. Tijdens de intake wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor de behandeling en indien u geschikt bent voor de behandeling ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Het is handig als u voor het consult de haren laat groeien of zichtbare stoppels laat staan, zodat de hoeveelheid haren en de haarkleur goed beoordeeld kan worden. Indien u besluit om te gaan laseren is het van belang om plusminus twee tot vier weken voor de eerste behandeling de haren niet te epileren, te harsen of de ‘touwtjesmethode’ te gebruiken. Wanneer haren op deze manier verwijderd worden is er geen pigment meer aanwezig in de huid, waardoor laserlicht zich niet kan omzetten in warmte en de behandeling dus niet effectief is. Wel mag u de haren knippen of scheren.

Nazorginstructies

Door de SHR-methode heeft u nagenoeg geen huidreactie. In sommige gevallen kan de huid wat rood zien of ontstaat er lichte zwelling. Dit zijn normale huidreacties en verdwijnen na enkele minuten tot een uur weer. In de meeste gevallen verdwijnen deze huidreacties al na enkele minuten. Na de behandeling kunt u vrijwel alles weer doen. Het advies is om de behandelde huid goed te beschermen tegen zonlicht met minimaal factor 30 SPF en voorzichtig te zijn met sauna’s, heet douchen en baden en zonnebanken.

Gratis consult

U kunt terecht voor een informatief consult van 15-30 minuten Tijdens dit consult ontvangt u indien gewenst een passend behandelplan, evenals een indicatie van de kosten. Aanmelden kan op eenvoudige wijze, door het contactformulier in te vullen. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

Tarieven 2020

Maak gebruik van onze aantrekkelijke combinatiekortingen:

 • Bij 2 zones ontvangt u 20% korting per behandeling

 • Bij 3 zones ontvangt u 30% korting per behandeling

 • Voor de oksels geldt een korting van 50% per behandeling

Combinatiepakketten zijn zelf samen te stellen naar keuze. Klik voor meer informatie op de link voor de tarieven

Vergoeding mogelijk!

Laserontharing in het gelaat wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel er vergoed wordt. 

Onze leverancier BlooMEDical legt de werking van de SHR-techniek en de Soprano laser uit.

Heeft u vragen over laserontharing? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

   

  Waarom DermEsthé?

  ___

   

  De specialist

  ___

   

  Lees ervaringen

  ___

   

  Maak direct een afspraak

  Vul het onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  U kunt uiteraard ook bellen naar 06 – 47 56 54 59 of mailen naar info@dermesthe-huidtherapie.nl.

  ___