Elektrische epilatie

Home  Behandelingen / Elektrische epilatie

Informatie

Elektrische epilatie is een doeltreffende en effectieve ontharingsmethode om ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam definitief te verwijderen. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en haar soorten, maar in de meeste gevallen wordt elektrische epilatie toegepast bij witte, grijze, rossige of blonde haren. De reden hiervan is dat deze haren geen pigment bevatten en niet geschikt zijn voor laser ontharen.

 

De behandeling

De behandeling is geheel veilig en goed te verdragen. De ongewenste haren worden door middel van stroom definitief vernietigd. Allereerst wordt er een minuscuul steriel naaldje in de huid gebracht via de opening waar het haartje de huid uit groeit. Vervolgens wordt er enkele seconden stroom afgegeven. Deze stroom zet zich om in warmte, waardoor het haarzakje verhit raakt en vernietigd wordt. Omdat de haar geen voeding meer krijgt, kan er geen nieuw haartje meer groeien. 

De behandeling is geschikt voor:

 • Witte haren

 • Grijze haren

 • Rossige haren

 • Blonde haren

 • Stugge / harde haren

 • Dunne haren

Resultaat

 • Na iedere behandeling komen er minder haren terug

 • Na iedere behandeling worden de haren dunner

 • Hoeveel behandeling nodig zijn is afhankelijk van de hoeveelheid haren en grootte van het behandelgebied

 • De behandelfrequentie kan variëren van wekelijks tot één keer per zes weken, afhankelijk van uw wensen. 

Nazorg & herstel

Er hoeft niet in de huid geprikt te worden, waardoor de omliggende huid intact blijft. Het stroomstootje kan tijdens de behandeling een warm gevoel veroorzaken. Ook kan de huid in enkele gevallen rood zien of kan er lichte zwelling ontstaan. Dit trekt echter na een half uur weer weg. Tot 48 uur na de behandeling kan de huid gevoelig zijn. Het advies is om na de behandeling de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden. 

Gratis consult

U kunt terecht voor een informatief consult van 15-30 minuten Tijdens dit consult ontvangt u indien gewenst een passend behandelplan, evenals een indicatie van de kosten. Aanmelden kan op eenvoudige wijze, door het contactformulier in te vullen. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

Tarieven

Klik op de link voor meer informatie over de tarieven.

Vergoeding

Elektrische epilatie in het gelaat wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel er vergoed wordt. 

Heeft u vragen over elektrische epilatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

 

   

  Waarom DermEsthé?

  ___

   

  De specialist

  ___

   

  Lees ervaringen

  ___