Acnebehandeling

Home  Behandelingen / Acnebehandeling

Informatie

Acne kan erg hardnekking en vervelend zijn en wanneer er geen behandeling plaatsvindt kan de acne jaren blijven bestaan. De hevigheid van de acne is verschillend per persoon. Acne kan een behoorlijke impact met zich meedragen in het sociale leven, zo kunnen er schaamtegevoelens en onzekerheid opspelen. In sommige gevallen ontstaan er psychosociale gevolgen ten gevolge van de acne. 

Wilt u van uw actieve acne, restacne of acnelittekens af? Dan bent u bij DermEsthé Huid & Laser Kliniek aan het juiste adres. Lees onder het kopje ”behandeling” meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden.

Behandeling 

U kunt terecht voor een compleet aanbod van acnebehandelingen. Wij bieden een totaalconcept voor de behandeling van acne aan, van behandeling in de kliniek tot product- en thuisadviezen. Bij een milde tot matige acne volstaat vaak een dieptereinigingsbehandeling. Bij een actievere, ernstigere vorm van acne is vaak een combinatie van onderstaande  behandelingen noodzakelijk.

De behandelmogelijkheden

Omdat iedere huid anders is en om een persoonlijke aanpak vraagt stelt de huidtherapeut tijdens het consult een persoonlijk behandelplan op maat voor u op, aangepast aan uw wensen en behoeften. 

 • Dieptereiniging: Met een steriel naaldje wordt er in de huid geprikt en worden onzuiverheden verwijderd, zonder littekens achter te laten.

 • Chemische peeling: Wilt u effectief uw acne aanpakken? De revolutionaire peelings van DermaQuest bieden veel voordelen, waaronder een optimaal herstelproces en een relatief korte herstelperiode. Lees meer…

 • Microneedling: Met de Dermapen 4™ is Microneedling opnieuw uitgevonden en is huidverbetering op het allerhoogste niveau mogelijk! Indicaties zoals acne en acnelittekens kunnen doeltreffend en efficiënt behandeld worden. De Dermapen 4™ biedt vele voordelen voor een nog mooier resultaat! Lees meer…

 • Product- en thuisadviezen

Geschikte behandelindicaties

 • Onzuivere huid / actieve acne

 • Restacne

 • Acnelittekens

 • Hormonale acne

Resultaat

Samen streven we naar het resultaat van een gezonde, gladde en egale huid. In de meeste gevallen is er al binnen enkele behandelingen direct resultaat zichtbaar. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens een consult kan de huidtherapeut hierover gericht advies geven.

Gratis consult

U kunt terecht voor een informatief consult van 15-30 minuten Tijdens dit consult ontvangt u indien gewenst een passend behandelplan, evenals een indicatie van de kosten. Aanmelden kan op eenvoudige wijze, door het contactformulier in te vullen. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

Tarieven

Klik op de link voor meer informatie over de tarieven.

Vergoeding

Acnetherapie wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel er vergoed wordt.

Heeft u vragen over de behandeling van acne? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

   

  Waarom DermEsthé?

  ___

   

  De specialist

  ___

   

  Lees ervaringen

  ___